Millal vajad keemilise puhastuse teenust :

1.

keemiline1

Vaip või vaipkate vajab kindlasti 1-2 korda aastas keemilist puhastust. Märgpesu eemaldab vaipadelt mustuse, mida ka kõige võimsam ja parem tolmuimeja ei suuda.

2.

keemiline2

Kui kodus on lapsed või lemmikloomad, siis pehmemööbli määrdumine on loomulik . Kuid mööbli puhastamine jaekaubanduses saadaolevate vahenditega ei võimalda mustust kätte saada. Ning tihti jäävad seetõttu mööblile laigud ja mustus.

3.

keemiline3

Sõidukit kasutades on autosisu materjali vananemine ja kulumine paratamatu. Ainuke asi, mida saab teha auto vananemise peatamiseks süstemaatiline sõiduki salongi sisu keemiline puhastus.

Keemiline puhastus ei ole lihtsalt auto puhastamine- see on autosalongi tõhus kaitse kõikide kahjulike keskkonna tegurite vastu.

Kodus käepäraste vahenditega tehtud puhastus, võib aga hea asemel kahju tuua. Kuna kogemused ja vastavate seadmete puudumine ( lisaks ka spetsiaalsed kemikaalide puudumine) ning valed töövõtted võivad mustuse lihtsalt laiali hõõruda ja veel enam sisse söövitada.

Keemiline puhastus on aeganõudev protsess, mis kestab mitu tundi ja hõlmab kõiki tekstiili-, naha- ja plastikpindade töötlemist.

Usaldades auto professionaali kätte , võite olla kindel , et teie autost kaovad ebameeldivad lõhnad. Salong saab värske ja puhta ilme, pinnad muutuvad siidiseks , tekstiilmaterjali sisul saab taastatud loomulik värv ja tekstuur. Samuti muutub nahkdetailid elastseks ja pehmeks.

2 thoughts on “Sõidukite, pehmemööbli, vaipade keemiline puhastus

  1. Tere.
    Sooviks suure ja pikakarvalise vaiba keemilist pesu/puhastust.
    Kas vaiba saab Teile tööpäeva jooksul igal ajal ära tuua?

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga