Miks otsustada toonkile kasuks :

  1. Kiledele on iseloomulik spetsiaalne UV-filter, mille tulemusena blokeeritakse kuni 99% kahjulikust UV-kiirgusest. Lisaks sellele peegeldavad kiled tagasi kuni 70% päikesekiirgusest, takistades salongi ülekuumenemist ning tagades teile meeldivalt jaheda keskkonna.

kile1

  1. Sõltuvalt kilede tumedusastmest, varjavad need soovimatute pilkude eest teie vara, olgu selleks siis sülearvuti, käekott või muud võõrale silmale ihaldusväärset, kuid teile asendamatut.

kile2

  1. Kiled kindlustavad klaaspindade vastupidavuse. Autoklaasid on karastatud ja löögi tagajärjel puruneb klaas sadadeks väikesteks tükkideks. Kile hoiab väikeseid klaasikilde koos ning vähendab oluliselt vigastuste ohtu nii inimesele kui ka auto sisemuse

kile3

  1. Kiled tagavad mugavuse nii juhile kui ka reisijale. Autokilel on omadus kõrvaldada suure osa pimestavast päikesevalgusest, mis omakorda säästab silmi ja teeb nauditavaks ka pikad sõidud. Lisaks sellele blokeerivad kiled soovimatut kuumust, tagades mugava reisi ka palaval suvepäeval. Autokile on asendamatu reisides laste või lemmikloomadega. Auto salong ei kuumene üle ning sellega on tagatud rahulik perepuhkus.

kile4

  1. Autokiled muudavad sõiduki väljanägemist. Keskmisel sõidukil on klaasipinda umbes 30%. Kilede tumedusaste on rikkalik, värvivalik mitmekesine. Kiledega saate võimaluse muuta oma auto silmatorkavamaks, esteetilisemaks, isikupärasemaks – võimalusi on lõputult.

kile5

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga